Be Sea

Sweet life

A Szív Világnapja 2009 szeptember 27.

2009.09.25. 11:42 szólj hozzá Be Sea

Share on Twitter                       Share

 

Szívünk napja 2009 - Élj és Tégy a Szívedért

Élj és Tégy a Szívedért - ez a jelmondata idén a hagyományos Szívünk Napjának. A rendezvény középpontjában a munkahely egészségmegőrző szerepe áll. A szervezők szeretnék felhívni a figyelmet, arra hogy nemcsak a magánéletben, hanem a munkahelyen is figyeljünk önmagunk és mások egészségére. A betegség felismerésében és a megelőzésben tudjanak meg többet a szív és érrendszeri betegségek kockázati tényezőiről, azok felismeréséről. "Mozduljunk együtt - közösen könnyebb".

A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre rendezik meg minden évben szeptember utolsó vasárnapján a Szívünk Napját. Az idén 5 földrészen készülnek programokkal.

A Szívünk napja esemény története

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány és a Magyar Kardiológusok Társasága minden évben szeptember utolsó vasárnapján, a Szívünk Napján hívja fel a figyelmet a szív és érrendszeri megbetegedések kiemelkedő gyakoriságára, a mindennapi életben is megvalósítható megelőzési módszerekre.

A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre rendezik meg a Szívünk Napját. A Világszövetség magyar tagjai - a Magyar Nemzeti Szívalapítvány és a Magyar Kardiológusok Társasága - az első évtől kezdve csatlakozott a felhíváshoz.

A szív és érrendszeri betegségek több áldozatot szednek Magyarországon, mint valamennyi más betegség, baleset és más halálok együttesen. A szív és érrendszeri betegségek jelentős része megelőzhető, elsősorban egészségesebb életmóddal. A Szívünk Napján az életmódváltást szeretnénk népszerűsíteni - több mozgást, a dohányzás elhagyását, egészségesebb táplálkozást - hitelesen, megalapozottan, közérthetően.

A Magyar Nemzeti Szívalapítvány és a Magyar Kardiológusok Társasága szervezi meg idén is a Szívünk Napja központi rendezvényét a Városligetben. Tekintse meg programunkat, látogasson el hozzánk családjával.

Szeptember utolsó vasárnapján több, mint 100 országban tartanak rendezvényeket a Szív Világszövetsége felhívására. Látogasson el a Szívünk Napja nemzetközi honlapjára.   www.worldheartday.com

 

Forrás:Szívünk-napja.e-paciens.hu

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispisze.blog.hu/api/trackback/id/tr261406070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Around the world


Debrecen, Hungary Current Weather

Locations of visitors to this page

Google Pagerank, SEO tools

Online Rádió

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képek

Keresel valamit?

Az alábbi keresővel gyorsabban körbenézhetsz a site-on:

Nincs eredmény? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassak!

Más

Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
Technorati Profile Add to Technorati Favorites

Orvosi keresők

Friss kommentek

süti beállítások módosítása