Be Sea

Sweet life

Keressük az év kórházát...

2009.10.22. 17:16 szólj hozzá Be Sea

Share on Twitter                       Share

 

Szavazzon ismét az év legjobb kórházára!

 

Az elmúlt években megrendezett szavazások sikerére és a nagy érdeklődésre való tekintettel 2009. október 1-től a HáziPatika.com ismét meghirdeti "Az év kórháza" szavazást. A tavaly beérkezett több mint 90 ezer szavazat a vártnál is nagyobb sikert és érdeklődést hozott, míg a kapcsolódó fórumba a szavazás lezárását követően is folyamatosan érkeznek a vélemények, hozzászólások, amely jól mutatja a a lakosság érdeklődését a téma iránt.
A 2009. október 1-től december 31-ig tartó szavazáson Magyarország összes állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő kórháza és klinikája várja a támogató szavazatokat. A kórházakat öt kategóriában, egytől ötig terjedő skálán lehet értékelni, ahol 1-es a legrosszabb, 5-ös a legjobb osztályzat.

Kategóriák:


Orvos-szakmai ellátás
Ápoló- és szakszemélyzet
Kórházi infrastruktúra
Ellátás
Környezet és tisztaság

A szavazás eddigi állása:

  1. SE ÁOK Kardiológiai Központ
  2. Almási Balogh Pál Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Nonprofit Kft.
  3. Városi Kórház Keszthely
  4. Karolina Kórház Rendelőintézet
  5. Állami Szívkórház

Mondja el véleményét!


A számszerű értékelés mellett hasznos és tanulságos, ha a látogatók szóban, részletesen is kifejthetik véleményüket, élményeiket egy-egy adott kórházzal kapcsolatban. Erre ad lehetőséget a minden kórház számára létrehozott úgynevezett virtuális üzenőfal, ahol a többi hozzászólóétól megkülönböztetett formában az adott kórház vezetésének, orvosainak is lehetőséget biztosítunk, hogy amennyiben szükségét érzik, reflektálhassanak az olvasói hozzászólásokra.

Értékes díjak a legjobbaknak


A hazai egészségügy helyzetének ismeretében az intézményeket szeretnénk az erkölcsi elismerés mellett olyan díjjal is támogatni, amely az ott dolgozók mindennapi munkáját segíti. A januárban tartandó eredményhirdetésen a nyerteseket értékes díjakkal jutalmazzuk, és az öt kategória győztese mellett kihirdetjük az abszolút győztest, amely intézmény egy évig viselheti a megtisztelő - és reményeink szerint rangos elismeréssel járó - HáziPatika.com "Az év kórháza 2009" címet.
Bízunk abban, hogy a díj új lendületet adhat a hazai kórházaknak, és hozzájárul az egészségügyi dolgozók megbecsülésének növeléséhez.

Forrás: www.azevkorhaza.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://kispisze.blog.hu/api/trackback/id/tr511468071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Around the world


Debrecen, Hungary Current Weather

Locations of visitors to this page

Google Pagerank, SEO tools

Online Rádió

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Képek

Keresel valamit?

Az alábbi keresővel gyorsabban körbenézhetsz a site-on:

Nincs eredmény? Értesíts egy kommentben, hogy utánajárhassak!

Más

Nemdohányzó honlap - www.dohányzás.hu
Nemdohányzó honlap
Technorati Profile Add to Technorati Favorites

Orvosi keresők

Friss kommentek

süti beállítások módosítása