Kenyerek, péksütemények, tészták
2009.08.26. 22:15 szólj hozzá Be Sea
Kenyerek, péksütemények
kcal fehérje zsír szénhidrát |
Abonett, korpás (1 db) 21 0,5 0,1 5 |
barna kenyér 243 8,5 0,8 50 |
fehér kenyér 250 8,8 1,5 53 |
Hamlet (1 db) 33 1,2 0,2 7 |
kifli (1 db) 133 4,5 1,1 25 |
pászka 379 10 1,1 78 |
zsemle (1 db) 151 5,1 0,4 30 |
Tészták
kcal fehérje zsír szénhidrát |
durumtészta 375 13 2 77 |
száraztészta 392 15 3,4 73 |
- Gabonamagvak és őrlemények
- Friss zöldség-és főzelékfélék
Zöldség- és főzelékkészítmények
Hüvelyesek és -készítmények - Friss gyümölcsök, diófélék, olajos magvak
- Tej, tejtermékek, sajtok
- Friss húsok, húskészítmények, halak és halkészítmények
- Tojás, zsiradékok, ízesítők, alkoholok
Címkék: cukorbetegség egészség életmód ételek orvosi étrend diabétesz tápanyagtáblázat optimális cukorszint
A bejegyzés trackback címe:
https://kispisze.blog.hu/api/trackback/id/tr21340788
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.